HCB Karviná
Zápasy
út 21.12.2021 |

Zápas Hranice - Maloměřice

Zápasové menu

Utkání odstartovali lépe domácí, kteří se v osmé minutě poprvé dostali do dvougólového náskoku. Maloměřicím nepomohly ani dvě branky Lukáše Koubka, jenž se během duelu prosadil celkem šestkrát, zároveň ale vyfasoval také dva dvouminutové tresty.

Brněnští nepříznivě vyvíjející se skóre dokázali dotáhnout díky využité přesilovce po faulu Jakuba Padalíka (1-0) a následné brance Františka Geista. Time-out domácího kouče Jaroslava Hudečka ovšem jeho tým nabudil, slepené branky Marka Vincoura a Luďka Piwka vrátily náskok Hranicím. Hosté ho opět dotáhli, aby o něj posléze zase přišli. Závěr první půle patřil Cementu, který se třikrát prosadil a vytvořili si vedení 14:11.

Druhá půle začala gólovou přetahovanou, jíž hned třikrát Maloměřičtí využili ke snížení rozdílu na jedinou branku. Ani jednou se jim však nepovedlo dotáhnout stíhající jízdu k remíze.

Blízko měl brněnský celek k vyrovnání i v samotném závěru. Během 55. minuty sice Vít Kučera neproměnil sedmimetrový hod, pak ale snížili stav na 22:23 Lukáš Koubek a František Geist. Maloměřičtí měli ještě minutu a půl na další kýženou branku, ovšem Jan Zbránek na druhé straně palubovky dění definitivně rozsekl. Hranice zapsaly druhou výhru v sezoně, hosté naopak zůstávají poslední.

Foto: Jan Smékal

Statistiky hráčů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici

Statistiky brankářů


Bohužel statistiky nejsou k dispozici